Hesabım
    İşitme Engelliler için Türkçe Altyazılı DVD!

    Tehlikeli İlişki yeni altyazı seçeneği ile raflarda...

    Duyma engelli vatandaşlarımızın sinema salonlarında ve evlerinde uygun koşullarda film seyredebilmesi için çalışmalar her geçen gün hız kazanıyor. En son Fetih 1453'ün sinemalarda Türkçe altyazılı vizyona girmesinden sonra şimdi de Tehlikeli İlişki (A Dangerous Method) filminin DVD'si Duyma Engelliler İçin Türkçe Altyazılı olarak piyasaya çıktı.

    Calinos Films ve Tiglon aracılığı ile piyasaya çıkan DVD'nin bu versiyonunda, standart Türkçe altyazıya ilave olarak müzik, kapı, rüzgar sesi, köpek havlaması gibi ortam tanımlayan dış sesler de sahnelerde altyazı içerisinde belirtiliyor. En ufak ses tanımının bile bir sahnenin dokusunu, duygusunu değiştirebilediğini düşünürsek, duyma engelli sinemaseverler için bu yenilik oldukça sevindirici bir gelişme.

    Keira Knightley, Michael Fassbender ve Viggo Mortensen'in başrolleri paylaştığı Tehlikeli İlişki (A Dangerous Method) geçtiğimiz yıl ülkemizde vizyona girmiş ve modern psikanalizin tohumlarının atıldığı ilk yılları beyazperdeye taşıması açısından oldukça beğenilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top