Hesabım
    Yenilmezler'den Rekor Açılış!

    The Avengers (Yenilmezler) 39 ülkede vizyona girdi...

    Ülkemizde önümüzdeki hafta Amerika ile aynı anda vizyona girecek olan Yenilmezler (The Avengers) dünyada rekor bir açılaşa imza attı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de merakla beklenen filmin gişe rekoru kırması tahmin ediliyor.

    MARVEL'in ünlü süper-kahramanlarını bir araya getiren dünya çapında Amerika, Rusya, Çin ve Japonya haricindeki 39 ülkede sadece hafta sonunda 178.4 milyon dolarlık rekor bir açılışla vizyona girdi. Hem eleştirmen hem de seyirci tarafından oldukça beğeni toplayan ve gişenin zirvesine yerleşen yapım Türkiye’de Amerika ile birlikte 4 Mayıs Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

    İlk kez 1963'te çizgi roman olarak yayımlanan serinin sinema uyarlamasında, Iron Man, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Şahin Göz ve Karadul’dan oluşan Yenilmezler ekibi S.H.I.E.L.D.'ın başkanı Nick Fury'nin önderliğinde dünyayı tehdit eden küresel bir güce karşı savaş bir araya geliyor. Joss Whedon’un yönetmenliğinde çekilen filmin kadrosunda Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top