Hesabım
    Pamuk Prenses ve Avcı'dan Röportajlar [Video]

    Oyuncular söyleşi ve yapıma dair detaylar...

    Bildiğimiz Pamuk Prenses masalına karanlık bir dünyadan bakan Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman) 1 Haziran’da gösterime girmek için gün sayıyor.

    Başrollerde Charlize TheronKristen Stewart ve Chris Hemsworth'u izlediğimiz filmin klasik masaldan biraz daha farklı kurgulanan hikayesinde, avcı yine prensesi öldürmeye kıyamıyor ama bu sefer ona savaş sanatının tüm taktiklerini öğreterek ülkesini kötü kraliçenin gazabından kurtarmasına yardım ediyor.

    Filmden görüntüler eşliğinde yayınlanan set söyleşilerindeyse oyuncular, yönetmenin kurguladığı gotik atmosferden ve öykünün dünyasından çok etkilendiklerini de tekrarlıyorlar.

    Pamuk Prenses ve Avcı

    Aynı zamanda yapımla ilgili aktarılan detaylara göre filmin Oscar ödüllü baş tasarımcısı Colleen Atwood filmin kostümleri için Türkiye’ye gelip, kullanılacak kumaşları da kendisi seçmiş. Kostüm tasarımlarında İstanbul’dan  da esinlendiğini aktaran Atwood, “Birkaç gün boyunca kumaş ve kumaş parçaları aldım. Bu süreç, filmin görüntüsünü oluşturmama çok yardımcı oldu. İstanbul'dan satın aldığım her şeyi bir şekilde kullandım. İlham vermesi açısından çok faydalı oldu. Doğal fiberlerle boyanmış çok güzel örgü yünler buldum.” sözleriyle yaratıcı sürece katkısını da dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top