Hesabım
    Striptiz Kulübü (Magic Mike) Filminin Devamı Gelecek mi?

    Channing Tatum ve Reid Carolin Allociné'ye konuştu...

    Striptiz Kulübü (Magic Mike) filminin yapımcıları Channing Tatum ve Reid Carolin devam projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundular. Yönetmenliğini Steven Soderbergh'in yaptığı ve erkek striptizcileri anlatan filmin devamının geleceğini söyleyen Tatum, Soderbergh'in emekli olma planlarının projenin geleceğini biraz belirsizleştirdiğini belirtti.

    Beyazperde'nin bağlı bulunduğu AlloCiné'ye verdiği röportajda "Bunu gerçekten yapmak istiyoruz, fakat Steven Soderbergh artık emekli olmak istiyor" diyen Tatum, öncelikli olarak filmi Broadway müzikaline dönüştüreceklerini söyledi. Ayrıca Soderbergh'in emekli olması halinde projenin yönetmenin uzun bir süredir asistanlığını yapan Gregory Jacobs'a emanet edilebileceğinin de sinyallerini verdi.

    Filmin bir diğer yapımcısı ve senaryo yazarı Reid Carolin ise, "Elimizde bir hikaye var, oldukça da saçma ve eğlenceli" dedi ve ekledi; "Bu bir nevi bir sürü striptizcinin biraraya geldiği bir yol filmi aslında. Serbest bir komedi. Ne olup ne biteceğini bilmiyorum."

    Filmde Tatum'un rol arkadaşı olarak ilk filmde bar sahibini oynayan Matthew McConaughey'in de muhtemel devam filminde rol alacağı doğrulandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top