Hesabım
    Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) Filminden Yeni Türkçe Fragman!

    Life of Pi 28 Aralık 2012’de 3D seçeneğiyle sinemalarda!

    Oscarlı usta yönetmen Ang Lee'nin konusu ve görselliği ile öne çıkan son filmi Pi'nin Yaşamı (Life of Pi)'nın Türkçe altyazılı bir fragmanı daha yayınlandı. Yann Martel'in tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çoksatanlar listesinden inmeyen aynı isimli ödüllü kitabından sinemaya aktarılan yapım, 3D olarak ve hikâyenin efsanevi yönünü yansıtacak çığır açan tekniklerle Hindistan ve Tayvan’da çekildi. Film çekildiği bölgelerin tüm egzotik atmosferini içinde barındırıyor.

    İnanılmaz ama bir o kadar da heyecan verici, spiritüel, keyifli, tüyler ürpertici, esprili ve aynı zamanda trajik bir hikâyeyi perdeye taşıyan filmde Pi Patel’in Hindistan’da ailesinin sahip olduğu bir hayvanat bahçesinden Kanada'ya uzanan yolculuğunda Pasifik Okyanusu'nda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı akıl almaz hikâyesini sunuyor. Film ise kahramanımızın yaşadıklarını yıllar sonra bir gazeteci ile paylaşması ile başlıyor...

    Başrollerini Suraj Sharma, Irrfan Khan ve Adil Hussain'in paylaştığı Pi'nin Yaşamı 28 Aralık 2012’de 3D seçeneğiyle sinemalarda!

    Pi'nin Yaşamı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top