Hesabım
    Cava Enstitü'de Sinema Atölyeleri

    Ankara'da yeni bir sinema hareketi...

    Ankara'da bulunan modern sanatlar merkezi CerModern, sinema ve görsel-işitsel sanat alanındaki çalışmalarını CAVA Enstitü adı altında birleştiriyor. Bu alanda Türkiye'nin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yola çıkan yapılanma CerModern ve Yapım-eki işbirliğinde hayat buldu.

    Açılımı Cinema and Audio Visual Arts olan CAVA, alanında kurumsallaşmayı hedeflerken, hem de sanat inisiyatifi ve enstitü olarak hizmet verecek. Tufan Taştan yönetmenliğinde eğitimlerine başlayan entstitüde Ahmet Uğurlu, Ahmet Gürata, Barış Pirhasan, Erdal Beşikçioğlu, Ezel Akay, Meltem Cumbul, Mert Fırat, Onur Ünlü, Ümit Ünal, Yeşim Ustaoğlu, Yüksel Aksu gibi isimler danışman olarak ders verecek. Teorik eğitimlerin yanı sıra pratik çalışmalarla da CAVA, katılımcılarına  modern bir sinema ortamı sunacak.

    İlk dönemde dört ayrı atölye çalışması başlatan CAVA'da Tufan Taştan “Bir Film Yaratmak” isimli sinema atölyesi, Evren Barış Yavuz “Düşten Kağıda” isimli senaryo atölyesi, Ahmet Uğurlu “Kameraya Oynamak” isimli oyunculuk atölyesi ve Ahmet Gürata da “Sinema Okur Yazarlığı” atölyesi gerçekleştirecek.

    I. Dönem Atölyeleri 13 Ekim-30 Aralık 2012 tarihleri arasında başlayacak. Son kayıt tarihi ise 8 Ekim 2012. Başvuru ve detaylı bilgi için: http://www.cermodern.org/cava-tr.html

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top