Hesabım
    Oscarları Seth MacFarlane Sunacak!

    85. Akademi Ödülleri'nin sunucusu belli oldu...

    Family Guy”, “American Dad!” ve “The Cleveland Show” gibi çizgi-dizilerin yaratıcısı, son olarak ülkemizde de vizyona giren Ayı Teddy (Ted) filminin yazar ve yönetmeni Seth MacFarlane 85. Akademi Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlenecek isim olarak açıklandı. MacFarlane bu haberi babasına müjdeyi verdiği bir videoyu Youtube üzerinden hayranlarıyla paylaşarak duyurdu.

    24 Şubat 2013'te düzenlenecek olan törenin yapımcıları Craig Zanadan ve Neil Maron, Oscar sunucularını komedyenlerden seçme geleneğinde bu yıl önemli bir adım atarak ülkesinde tanınsa da ABD dışında pek de tanınmayan bir isme bu önemli görevi vererek şaşkınlık ve heyecan verici bir karara imza attı. MacFarlane ise daveti "sektörün en önemli çağrısı" olarak kabul ederken memnuniyetini gizlemedi.

    ABD basınında yapılan yorumlar ise bu seçimin doğru bir karar olduğunu gösteriyor. Yıllardır Oscar'ların ratinglerini arttırmaya çalışan Akademi'nin nihayet bunda bu yıl başarılı olabileceğinin altı çiziliyor.

    Geçtiğimiz sene Eddie Murphy'nin son anda bırakmasıyla Oscar gecesinin sunuculuğunu Billy Crystal üstlenmişti. Bu yıl 10 Ocak'ta açıklanacak Oscar adaylarının ardından ödüller 24 Şubat'ta sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top