Hesabım
    The Master'ın Türkiye Afişi Yurtdışında Büyük İlgi Görüyor!

    Koray Doyran'ın tasarladığı afiş filmin uluslararası posteri olarak da kullanılacak...

    Önümüzdeki Oscar ödüllerinin favori yapımlarından birine dönüşen Paul Thomas Anderson'ın son filmi The Master'ın ilk kez Beyazperde'de yayınlanan Türkçe afişi tüm dünyada sinema çevrelerince büyük ilgi görüyor.

    Calinos Films için filme özel olarak grafik tasarımcı Koray Doyran tarafından hazırlanan afiş yayınlanmasının hemen ardından Amerikan sinema sitelerinde dikkat çekerek, kayda değer bir bir övgü topladı. Sosyal paylaşım sitelerinde de rekor sayıda paylaşım yapılmasının ve The Master’ın orijinal ABD afişinden çok daha güzel olduğunun ifade edilmesinin ardından Weinstein Company, posterin filmin uluslararası posteri olarak da kullanması için afişin tasarımcısı Doyran'la iletişime geçti. Calinos Films'den yapılan açıklamada ise birçok ülke afişi ülkelerinde kullanmak üzere kendilerine başvurduğunu belirtti.

    Koray Doyran’ın renkli ve siyah beyaz iki versiyon olarak tasarladığı The Master afişleri, çalışmalarındaki titizliği ile tanınan Paul Thomas Anderson’ın da aralarında bulunduğu bir ekip tarafından onaylanmıştı.

    Başrollerinde Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams'ı izlediğimiz The Master ülkemizde 9 Kasım’da Tiglon dağıtımıyla vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top