Hesabım
    Yeni Star Wars Serisinin Tretmanı Hazır!

    Serinin hikaye örgüsü Toy Story 3'ün senaristi Michael Arndt tarafından yazıldı...

    Oyuncak Hikayesi 3 (Toy Story 3)'ün senaristi Michael Arndt'ın, çekilmesi düşünülen 3 yeni Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin tretmanını bitirdiği ve ünlü yönetmenlere gönderilmeye başlandığı duyuruldu.

    Küçük Gün Işığım (Little Miss Sunshine) filminin Oscarlı senaristi Star Wars Episode 7'nin hikâye örgüsünü yazmaya Lucasfilm'in Disney'e satılmasından aylar öncesinden başladığı ve filmin ana hatlarını içeren 50-60 sayfalık tretmanın hazır olduğu bildirildi. Şimdi gözler senaryoya son halini verecek olan muhtemel isimlere ve tabii ki yönetmenlere çevrildi.

    Senarist Arndt, yine bir Disney şirketi olan Pixar'la yakın ilişki halinde bulunan bir isim. Açlık Oyunları (The Hunger Games) gibi seri filmlerle çalışmasının getirdiği tecrübe ve Oscar sahibi oluşu, Disney'in Arndt'ı seçmesindeki en önemli etkenler olarak sıralanıyor.

    Kulislerde filmi yönetmesi en güçlü aday olarak öne çıkan isimse Kick-Ass ve X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class) filmlerinin yönetmeni Matthew Vaughn ile zamanda yolculuk temasına bağımsız bir bakış atan Safety Not Guaranteed filminin yönetmeni Colin Trevorrow olarak gösteriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top