Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Matthew Vaughn
    facebookTweet
    Görev Yapımcı, Yönetmen, Senarist Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Matthew Allard de Vere Drummond

    Uyruk İngiliz , Amerikalı
    Doğum tarihi 7 Mart 1971
    Yaş 48
    18
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Rocketman
    Rocketman
    14 Haziran 2019
    Kingsman: Altın Çember
    Kingsman: Altın Çember
    22 Eylül 2017
    Kartal Eddie
    Kartal Eddie
    1 Nisan 2016
    Fantastik Dörtlü
    Fantastik Dörtlü
    7 Ağustos 2015
    Kingsman: Gizli Servis
    Kingsman: Gizli Servis
    13 Mart 2015
    Göster Gününü 2
    Göster Gününü 2
    16 Ağustos 2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 2 - English 7:00
    9 gösterim
    Interview 1 - English 3:26
    322 gösterim

    Fotoğraflar

    132 Fotoğraf

    Haber

    Matthew Vaughn, Wolverine İçin Olan Planlarını Anlattı
    HABERLER - Sanatçılar
    31 Mayıs 2019 Cuma
    “Star Wars” Serisine Hayır Diyen Ünlü Yönetmenler!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    3 Haziran 2018 Pazar
    Bilim kurgu serisi “Star Wars”u elinin tersiyle iten yönetmenlere bakıyoruz.
    Matthew Vaughn, I am Pilgrim’ı Yönetecek!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    30 Eylül 2015 Çarşamba
    Kingsman: Gizli Servis’in yönetmeni Matthew Vaughn, yeni filmi I am Pilgrim için kolları sıvıyor.
    14 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top