Beyazperdem
Matthew Vaughn
facebookTweet
Görev Yapımcı, Yönetmen, Senarist Daha fazlası
Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 7 Mart 1971
Yaş 47
18
yıllık kariyer
16
film ve dizi

Filmografi

Kingsman: Altın Çember
Kingsman: Altın Çember
22 Eylül 2017
Kartal Eddie
Kartal Eddie
1 Nisan 2016
Fantastik Dörtlü
Fantastik Dörtlü
7 Ağustos 2015
Kingsman: Gizli Servis
Kingsman: Gizli Servis
13 Mart 2015
Göster Gününü 2
Göster Gününü 2
16 Ağustos 2013
Jupiter's Children
Jupiter's Children
Vizyon tarihi belirsiz
X-Men: Birinci Sınıf
X-Men: Birinci Sınıf
3 Haziran 2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 2 - English 7:00
8 gösterim
Interview 1 - English 3:26
309 gösterim

Fotoğraflar

131 Fotoğraf

Haber

“Star Wars” Serisine Hayır Diyen Ünlü Yönetmenler!
HABERLER - Özel Dosyalar
3 Haziran 2018 Pazar
Matthew Vaughn, I am Pilgrim’ı Yönetecek!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
30 Eylül 2015 Çarşamba
Kingsman: Gizli Servis’in yönetmeni Matthew Vaughn, yeni filmi I am Pilgrim için kolları sıvıyor.
Matthew Vaughn Kick Ass'e Doymuyor!
HABERLER - Sektörden
19 Haziran 2015 Cuma
Maharetli yönetmen en az 2 film daha çekmek istediğini belirtti.
13 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top