Hesabım
    Bana Bir Soygun Yaz, Nasıl Yazıldı?

    Bu cuma vizyona giren eğlenceli filmin ortaya çıkış videosu bulundu!

    Senaristliğini İnci Uluçay'ın, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın üstlendiği Bana Bir Soygun Yaz bu cuma 2012'nin son yerli komedilerinden biri olarak seyircisiyle buluştu. Başrollerinde Hakan YılmazMehmet Özgür, Mehmet Usta ve Çetin Altay gibi isimleri seyrettiğimiz yapımı, daha önce ArafCennet ve Cehennem 3D üçlemesine imza atan yönetmen Dalkıran'ın ilk komedi filmi olarak da öne çıkıyor.

    Filmin proje aşamasında ortaya çıkışını komik-, kurgusal bir arka öyküye dayandıran, bol göndermeli bir video ise yeni yayınlandı. Filmin resmi facebook hesabı üzerinden paylaşılan videoda oyuncu Mehmet Usta genç bir senarist rolünde, birbirinden özgün olduğuna inandığı pek çok senaryosunu 2 farklı yönetmene ve bir yapımcıya götürerek hem sinemada hem televizyon mecrasında şansını denemek istiyor. Karşısındaki isimlerse Ezel Akay, Biray Dalkıran ve asistanı ve de sinema sektörünün yakından tanıdığı bir isim olan Nizam Eren.

    Meçhul senaristin tüm başvuru girişimleri sonuçsuz kalırken, bu kısa video sektöre bol bol dokundurma yapmayı da ihmal etmiyor...

    Bana Bir Soygun Yaz Türkiye'nin 41 şehrinde ve Kıbrıs'ta toplam 155 sinema salonunda gösterimde...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top