Beyazperdem
Mehmet Özgür
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen
Uyruk Türk
Doğum tarihi 30 Ağustos 1970 (Korkuteli)
Yaş 47
7
yıllık kariyer
24
film ve dizi

Filmografi

Aydede
Aydede
5 Ekim 2018
Dört Köşe
Dört Köşe
6 Ekim 2017
Firardayız
Firardayız
29 Eylül 2017
Sarı Sıcak
Sarı Sıcak
23 Haziran 2017
Abluka
Abluka
5 Kasım 2015
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

İçimdeki Fırtına Başlıyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
26 Aralık 2016 Pazartesi
Yerli Dizi Dünyasında Neler Oluyor?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
9 Aralık 2016 Cuma
İşte son gelişmeler…
Hanımköylü’nün Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
20 Nisan 2016 Çarşamba
Bekleyiş bitiyor
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top