Beyazperdem
    Mehmet Özgür
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 30 Ağustos 1970 (Korkuteli)
    Yaş 48
    7
    yıllık kariyer
    24
    film ve dizi

    Filmografi

    Aydede
    Aydede
    5 Ekim 2018
    Cinayet Süsü
    Cinayet Süsü
    25 Ekim 2019
    Sükut Evi
    Sükut Evi
    20 Aralık 2018
    Dört Köşe
    Dört Köşe
    6 Ekim 2017
    Firardayız
    Firardayız
    29 Eylül 2017
    Sarı Sıcak
    Sarı Sıcak
    23 Haziran 2017
    Ölümlü Dünya
    Ölümlü Dünya
    25 Ocak 2018
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    İçimdeki Fırtına Başlıyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    26 Aralık 2016 Pazartesi
    Yerli Dizi Dünyasında Neler Oluyor?
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    9 Aralık 2016 Cuma
    İşte son gelişmeler…
    Hanımköylü’nün Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    20 Nisan 2016 Çarşamba
    Bekleyiş bitiyor
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top