Hesabım
    Pixar'ın Son Projelerinden Görseller

    Monsters University, The Good Dinosaur, The Inside Out ve henüz isimsiz Dia de los Muertos projesinden ilk görselleri yayınladı...

    Pixar son dönemde Arabalar 2 (Cars 2) ve Cesur (Brave) gibi projeleriyle kendisinden beklenen başarıyı pek gösteremese de yeni projeleriyle hem seyirci hem de gişe tarafında beklediğini başarıyı yakalamak istiyor. Yakın dönemde Sevimli Canavarlar Üniversitesi (Monsters University) ile vizyona girecek Pixar, The Good Dinosaur, The Inside Out ve henüz isimsiz Dia de los Muertos projesinden ilk görselleri yayınladı.

    Sevimli Canavarlar (Monsters, Inc.)'ın prequel projesi olan Sevimli Canavarlar Üniversitesi (Monsters University)'dan yayınlanan görselde Mike (Billy Crystal) ve Sulley'in (John Goodman) dostluğunun kökenlerine dönüyoruz.

    30 Mayıs 2014 yılında vizyona girecek olan ve izleyicisini dinozorlar çağına götürecek Bob Peterson yönetmenliğindeki The Good Dinosaur ise dinozorların soyunu tüketen asteroitin dünyaya çarpmadığı alternatif bir dünya panoraması sunuyor.

    19 Haziran 2015 tarihinde vizyona girecek ve Pete Docter yönetmenliğinde çekilecek The Inside Out ise insan beyninin derinliklerine inerek seyircisini bilinmez bir yolculuğa çıkaracak.

    Pixar'ın sepetindeki henüz ismi konmamış son projenin yönetmen koltuğunda ise Lee Unkrich oturuyor. Konusunu Latin Amerikalıların kutladığı, amacı ölüleri anmak olan Ölüler Günü festivalinden alacak yapım şimdilik emekleme aşamasında.

    Monsters University

    The Good Dinosaur

    The Inside Out

    Dia de los Muertos

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top