Hesabım
    Dev Avcısı Jack'ten Türkçe Altyazılı Fragman!

    Efsane masal geri dönüyor...

    Çocukluğumuzun fasulye sırığından devlerin dünyasına uzanan masalı, oldukça keyifli 3D bir film olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Ülkemizde Dev Avcısı Jack adıyla 22 Mart'ta gösterime girecek filmin vizyonu yaklaşırken, Türkçe altyazılı fragmanı ve teaser posteri de paylaşıldı.

    Hikaye odur ki Kral Brahmwell'in güzeller güzeli kızı Prenses Isabelle, bulutların üstünde çok uzak bir diyarda yaşayan devler tarafından kaçırılmıştır. Devlerin dünya ile tek bağlantısı ise sihirli bir fasulye sırığıdır. Cesur şövalye Elmont en iyi adamlarını toplayarak Prensesi kurtarmak için görevlendirilirken, sıradan bir çiftçi olan Jack bu görev için gönüllü olur. Çünkü Isabelle'a aşıktır... Jack prensesi devlerin elinden kurtarıp, kahraman olmayı başarabilecek midir?

    Yönetmenliğini Olağan ŞüphelilerX-MenOperasyon Valkyrie gibi başarılı filmlere imza atmış olan Bryan Singer'ın üstelndiği filmin başrolünde Jack'i Nicholas Hoult canlandırırken, kadroda kendisine Ewan McGregorEleanor TomlinsonIan McShane ve Bill Nighy eşlik ediyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top