Hesabım
    Kimlik Hırsızı/Identity Thief Filminden Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı!

    Melissa McCarthy ve Jason Bateman'ı buluşturan yapım bol komedi vaad ediyor...

    2011'de ülkemizde de gösterime giren Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses) filmiyle hayran kitlesini genişleten kaliteli televizyon dizilerinin yönetmeni ve yapımcısı Seth Gordon'ın komedi dozu oldukça başarılı son filmi, Jason Bateman ve Melissa McCarthy'i buluşturan keyifli bir yol komedisi. Türkçe adı Kimlik Hırsızı olarak çevirilen "Identity Thief" filminden Türkçe altyazılı fragman da paylaşıldı.

    Sandy Bigelow Patterson adında müşteri temsilcisi bir adamın kimlik bilgilerini çalarak, kredi kart limitlerini batıran Diana'nın Sandy'ye yakalanışını merkezine alan film, adalet arayan Sandy ile yakalanmaktan ne olursa olsun kaçmaya çalışan Diana'nın yol boyu yaşadığı maceraları beyazperdeye taşıyacak. Sandy, adını bankalar nezninde temize çıkartmaya çalışırken, delirmenin de eşiğine gelecek!

    Filmin senaristliğini son iki The Hangover filminin senaryosuna da katkı sağlamış olan Craig Mazin üstlenirken, kadroda Amanda PeetJon Favreau ve Genesis Rodriguez gibi değerli isimler de yer alıyor.

    Film ülkemizde 10 Mayıs 2013'te gösterime girecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top