Hesabım
    Guardians of the Galaxy Projesinde Başrol Belli Oldu

    Star-Lord'u Chris Pratt canlandıracak...

    Aylardır süren dedikodulardan sonra, Guardians of the Galaxy projesinde Star-Lord olarak bilinen Peter Quill karakterini kimin canlandıracağı belli oldu. Parks And Recreation dizisinden tanıdığımız ve son olarak Zero Dark Thirty filminde rol alan Chris Pratt filmin başrolünde karşımıza çıkacak.

    Joseph Gordon-Levitt, Jim Sturgess, Zachary Levi gibi pek çok isimle anılan bu rol için Marvel sonunda kararını vermiş gözüküyor. Annesi uzaylılar tarafından öldürülen Quill, NASA'da astronot olur fakat çok geçmeden evrenin gerçek kökenini öğrenecektir. İnsan anne ve uzaylı bir babanın oğlu olan kahramanımız, kendisini uzayın derinliklerinde galaksiler arası br çatışmanın içinde bulacaktır. Daha sonra tüm galaksiye tekrar adalet getirecek olan Guardians of the Galaxy'nin liderliğini üstlenecek olan Quill, Star-Lord'a dönüşecektir.

    Yüksek bütçeli ve bol kahramanlı bu projenin yönetmenliğini James Gunn üstlenecek. Filmin senaryosu da aynı isimli Marvel çizgi-roman serisinden yine yönetmen tarafından uyarlandı. Drax the Destroyer, Groot, Rocket Racoon ve Gamora gibi karakterleri henüz kimin canlandıracağı bilinmiyor.

    Guardians of the Galaxy 1 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top