Hesabım
    Yıldızlardan Occupygezi'ye Destek

    Hollywood yıldızlarından Occupygezi hareketine destek geldi. Dünyaca ünlü isimler resmi twitter hesaplarından Türkiye'deki olayalra destek verdi..

    Aralarında Tilda Swinton, Madonna ve Bruce Willis'ın olduğu Hollywood yıldızları, sosyal medyayı kullanarak Occupygezi hareketine desteklerini gösteriyorlar. Tilda Swinton, bir yazı ile çektiği fotoğrafta 'Polis şu anda şiddetle İstanbul vatandaşlarına saldırıyor' dedi ve #occupygezi Twitter hashtagini gösterdi.

    Diğer yandan Madonna, yumruğu havada çektiği bir fotoğrafı Twitter'a yükleyerek 'Türkiye'deki şiddeti durdurun. Sevgi dolu bir devrim başlatın. Tolerans: İnsani asalet ve saygı' yazdı. Bruce Willis ise Twitter'da 'Herkese haber yayın. Türkiye'deki basın çalışmıyor. İnsanlar sokaklarda ölüyor mu? Türkiye acı çekiyor' yazdı. Ayrıca twitter's 14 milyondan fazla takipçisi olan Ashton Kutcher New York gazetesinin Türkiye'de yaşananlara dair hafta sonu yayınladığı haberini takipçileriyle paylaştı. Sanatçıların bu tepkilerinin binlerce retweet aldığını da ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top