Hesabım
    Ashton Kutcher jOBS Filmi Ve Steve Jobs Hakkında Konuştu

    16 Ağustos'ta vizyona girecek filmin başrol oyuncusu Kutcher, film ve Jobs ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

    Ashton Kutcher'ın başrolünde olduğu, ünlü CEO Steve Jobs'un ilham veren başarı hikayesini konu alan jOBS (Jobs) 16 Ağustos'ta vizyona girecek. Oyuncu yeni filmi için oldukça heyecanlı.  Vizyon öncesi filmi izleyen orijinal Mac takımı ile ilgili olarak Kutcher ''Bana gelip, bize Steve ile iki saat daha verdiğin için teşekkür ederiz dediler. Bu hayatım boyunca duyabileceğim en iyi iltifattı'' dedi.

    Kutcher, Jobs için ''O benim kişisel kahramanım'' diyor. Jobs ile olan fiziksel benzerliği de dikkat çeken oyuncu aynı zamanda yenilikçi teknolojilere yaptığı yatırımlar ile de adeta Jobs'u takip ediyor. Kutcher, Foursquare yahoo'nun haber uygulamasına yatırım yaptı, son olarak ta sadece komşuların iletişime girebileceği bir internet sitesine yatırımda bulundu. Oyuncu Skype’ı daha ilk yıllarında desteklemiş ve daha birçok internet sitenin kurulması için verdiği destek vermişti.

    Canlandırdığı karakterin büyük ilgi çekeceğini bilen Kutcher eleştirilere de hazır durumda.  Oyuncu konuyla ilgili ''Herkesin meşru birer eleştirmen olabilmesi oldukça korkutucu çünkü o halkın önünde olan biriydi. Onu büyük ihtimalle benden daha iyi tanıyan insanlar var, elini sıkmış, onu tanıyan, ona sarılmış. Bu çok korkutucu bir düşünce. Özellikle gerçekten hayranı olduğunuz birini canlandırıyorsanız.” diyor.

    Filmde Kutcher'a Dermot Mulroney ve James Woods eşlik ediyor. Prömiyeri 2013 Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirilen filmin yönetmenliğini ise Joshua Michael Stern üstlendi.

    jOBS Altyazılı Fragman (2)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top