Hesabım
    Thor Karanlık Dünya 3D Filminden İki Yeni Karakter Poster Daha Yayınlandı!

    Bir kez daha geri dönen Odin oğlu Thor bu sefer hem Dünya'yı, hem de kendi diyarını kurtarmak için savaşıyor, filmin yeni afişleri ise bizleri bekliyor. Filmden yayınlanan son tv spotunu da aşağıda izleyebilirsiniz.

    Odin'in oğlu Thor geri dönüyor. 1 Kasım 2013 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World), yeni bir afiş ile birlikte geri döndü Başrollerinde bir kez daha Chris Hemsworth ve Natalie Portman'ın bulunduğu filmin yeni afişi kötü karakterlerden biri olan Malekith'e yer veriyor. Karanlık Elfler'in liderini canlandıran isim ise Christopher Eccleston olmuş.

    Thor Karanlık Dünya'nın yan rollerinde ise Tom HiddlestonAnthony HopkinsStellan SkarsgårdIdris Elba gibi isimler var. Filmin yönetmenliğini Mad Menve Game of Thrones gibi dizilerden hatırlayabileceğimiz Alan Taylor üstlenmiş.

    Paylaşılan diğer afişte ise Thor (Chris Hemsworth) ve sevgilisi rolündeki Natalie Portman'a tanık oluyoruz. Son olarak filmin bir öncekinden çok daha karanlık ve aksiyon dolu olduğu konuşulanlar arasında.

    Ayrıca filmden bu hafta başında yayınlanan yeni Tv spotunu da aşağıda izleyebilirsiniz :

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top