Hesabım
    Filmekimi'nin İstanbul Ayağı Sona Erdi!

    12. Filmekimi'nin İstanbul ayağı sona ererken, Ankaralı sinemaseverler için ek seanslar koyuldu.

    IKSV tarafından, Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen 12. Filmekimi'nin İstanbul ayağı 6 Ekim Pazar günü 21:30 seansı ile sona erdi.10 ek seansla 27 Eylül günü başlayan Filmekimi, yüzde 99 doluluk oranı ve 48 bin sinemasever ile rekor kırdı. 12. Filmekimi, Atlas, Beyoğlu ve Nişantaşı Citylife City’s olmak üzere 3 sinemada, 146 seansta gösterilen 38 film ile izleyicileri ile buluştu.

    28- 30 Eylül tarihleri arasında, Bursa Cinetech Korupark Sinemaları'nde gerçekleşmiş olan İstanbul dışındaki iki hafta sonu, Bursalı sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 12. Filmekimi filmleri, 11-13 Ekim’de Ankara Büyülü Fener Kızılay ve Trabzon Varlıbaş Alışveriş Merkezi Atapark Avşar, 25-27 Ekim’de Diyarbakır Ninova Prestige ve Gaziantep Sinepark Nakıp Ali sinemalarında düzenlenecek. Bu dört şehir, Danis Tanovic’in, 32. İstanbul Film Festivali kapsamındaki FACE İnsan Hakları Yarışması’nda Özel Mansiyon kazanan An Episode in the Life of an Iron Picker (Epizoda u zivotu beraca zeljeza) / Bir Hurdacının Hayatı adlı filmini izleme fırsatı da bulacak.

    Fimekimi'nin en çok ilgi ile karşılandığı şehirlerden olan Ankara'da yoğun talep üzerinde dört filme ek seanslar eklendi. Bu filmler sırası ile Sen Şarkılarını Söyle (Inside Llewyn Davis), Blue Is The Warmest Colour 11 Ekim Cuma, Sen Aydınlatırsın Geceyi filmi ve Locke ise 12 Ekim Cumartesi günü ek seans ile izleyici karşısına çıkacak.

    Filmekimi biletleri Biletix’ten ya da hizmet bedeli ödemeden gösterim şehirlerinde açılacak gişelerden temin edilebilecek. Ankara ve Trabzon gösterimlerinin biletleri 8 Ekim Salı, Diyarbakır gösteriminin biletleri 24 Ekim Perşembe gününden itibaren sinemalarda kurulacak gişelerden, Gaziantep gösterimlerinin biletleri ise 22 Ekim’den itibaren Kırkayak Kültür Merkezi ve 25 Ekim’den itibaren Sinepark Nakıp Ali sinemasından hizmet bedeli ödemeden temin edilebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top