Hesabım
    Benim Dünyam Filminin Oyuncusu Ayça Bingöl Karakterini Anlatıyor

    Uğur Yücel ve Beren Saat'in biraraya geldiği Benim Dünyam filminin ağır toplarından Ayça Bingöl oynadığı karakteri anlattı.

    Yapımcılığını Erol Avcı'nın yaptığı ve Uğur Yücel'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu Benim Dünyam filmi kısa bir süre sonra vizyonda olacak. Film, Uğur Yücel, Beren Saat, Ayça Bingöl, Turgay Kantürk, Hazar Ergüçlü gibi güçlü bir kadroya sahip. Beren Saat'in canlandırdığı Ela'nın annesini ise başarılı oyuncu Ayça Bingöl oynuyor. Bingöl film boyunca Handan adlı karakterin 20'li, 30'lu, 40'lı ve 60'lı yaşlarını canlandırıyor.

    Bir karakterin dört farklı dönemini canlandıran Ayça Bingöl “Farklı yaşlarda farklı ritimler yakalamaya çalıştım. Ama en önemlisi duygu grafiğiydi benim için. İçinizde doğru anı yakaladığınızda fiziksel aksiyon kendiliğinden oluveriyor, bedeniniz içinizi takip eder oluyor” şeklinde konuştu. Karakteri Handan için ise “Handan kızı için dünyaları yakabilecek kadar mücadeleci ve umutlu. Ela’nın başarısı aslında ilk başta annesinin başarısıdır” diyen Bingöl, umudunu ateşleyenin Handan karakteri olduğunu söyledi.

    Benim Dünyam filmi 25 Ekim tarihinde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top