Hesabım
    Wes Anderson'ın Yeni Projesi The Grand Budapest Hotel'in Posteri Yayınlandı

    Aykırı tarzdaki hikayeleri anlattığı filmleri ile tanınan Wes Anderson'ın son filmi The Grand Budapest Hotel'in posteri beğeniye sunuldu.

    En son Oscar'a da aday olan Moonrise Kingdom filmi ile sinemaseverleri selamlayan ve kendine has sinema dili ile hafızalara şimdiden kazınmış olan ünlü yönetmen Wes Anderson geri döndü. Şu sıralar The Grand Budapest Hotel filmi üzerinde çalışan Anderson, filmin ilk posterini de bugün paylaştı!

    Başrolünde Ralph Fiennes'in oynadığı filmde, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Jude Law, Harvey Keitel, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Tom Wilkinson, Owen Wilson ve Tony Revolori gibi birbirinden özel isimler yer alıyor.

    Önümüzdeki sene vizyona girecek olan The Grand Budapest Hotel filmi, nice savaşa tanıklık etmiş ünlü ötel ile tanınan bir aile, bedel ölçülemez bir Rönesans tablosunun çalınışı, muazzam aile servetine konmak için birbiri ile çatışan karakterlerin ilginç öyküsünü anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top