Hesabım
    Erkek Tarafı Filminin Vizyon Afişi Geldi!

    Erkeklerin dünyasını 7 ayrı erkeğin gözünden eğlenceli bir üslup ile anlatacak olan Erkek Tarafı filminin vizyon posteri paylaşıldı.

    5 yıl boyunca kapalı gişe olarak sahnelenen Testosteron oyunu, İlksen Başarır'ın yönetmenliğinde sinema uyarlaması olarak çok yakında vizyona girecek. Polonyalı yazar Andrzej Saramonowicz'in kaleme aldığı tiyatro oyunun adaptasyonu da İlksen Başarır, Mert Fırat ve oyunu Türkiye'de sahneleyen Kemal Aydoğan gerçekleştirilmiş.

    İptal edilen düğün sonrasında bir restoranda oturan yedi adamın anlattığı eğlenceli erkeklik hikayelerini samimi bir dille anlatan Erkek Tarafı filmi, komedi ve hüznü tek bir potada eritiyor. Yedi ayrı erkeğin kadına, doğaya ve tabii cinselliğe olan bakışını trajikomik haller ile yansıtan hikaye 22 Kasım tarihinde sinema salonlarında olacak.

    Erkek Tarafı filminin oyuncu kadrosunda ise Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar, Onur Ünsal, Metin Coşkun, Tuna Kırlı ve Cihan Ercan yer alıyor. Filmde Ümit Besen'in efsanevi bestesi Nikah Masası'nın özel bir sunumunun da yer alacağını eklemiş olalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top