Hesabım
    Filmekimi 25-27 Ekim'de Gaziantep'te, Biletler Kırkayak Sanat Merkezi'nde!

    12. Filmekimi film festivali İstanbul'un ardından çok sayıdaki şehirde gösterimlerine devam ediyor. Yeni durak ise Gaziantep kenti!

    12. Filmekimi, İstanbul dışındaki kentlerde gösterimlerine devam ediyor. 25 – 27 Ekim tarihlerinde Gaziantep şehrinde özel gösterimleri gerçekleşecek olan festivalin biletleri ise 22 Ekim'den itibaren Kırkayak Kültür Merkezi ve 25 Ekim'den sonra ise Sinepark Nakıp Ali sinemasından temin edilebilecek.

    Bursa, İzmir, Ankara, Trabzon ve Diyarbakır şehirlerinde de yer alan ve alacak olan 12. Filmekimi'nin gerçekleşeceği yer ve tarihler ise şu şekilde; Bursa ayağı 28-30 Eylül'de Cinetech Korupark, İzmir ayağı 4-6 Ekim'de Karaca, Ankara ayağı 11-13 Ekim'de Büyülü Fener Kızılay, Trabzon ayağı 11-13 Ekim'de Atapark Avşar, Diyarbakır ayağı 25-27 Ekim'de Ninova Prestige ve Gaziantep ayağı 25-27 Ekim'de Sinepark Nakıp Ali sinemaları.

    Programda yer alan filmler ise,Ömer (Omar), Dabba, Ilo Ilo, Sen Şarkılarını Söyle (Inside Llewyn Davis) Metro Manila, Geçmiş (Le Passé), Son Şans (The Congress), Başka Söze Gerek Yok (Enough Said), Benim Babam, Benim Oğlum (Soshite Chichi ni Naru), Gloria, Aile Doktoru (Wakolda), Sen Aydınlatırsın Geceyi, Kırık Çember (The Broken Circle Breakdown), Günahın Dokunuşu (Tian Zhu Ding), Bir Hurdacının Hayatı (Epizoda u zivotu beraca zeljeza) şeklinde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top