Hesabım
    İstanbul Modern Sinema'da Hartmut Bitomsky ve Bent Hamer'ın Katılımıyla Özel Film Gösterimleri

    İki büyük yönetmenin katılım yapacağo İstanbul Modern Sinema gösterimleri başlıyor.

    Alman yönetmen ve yapımcı Hartmut Bitomsky ve İskandinav sinemasının Türkiye'de de çok beğenilen yönetmenlerinden Bent Hamer, Goethe- Institut Istanbul'un ve Norveç Büyükelçiliği'nin katkısı ile İstanbul Modern Sinema'nın konuğu oluyor.

    Bitomsky 24 Ekim Perşembe saat 19:00'da, Hamer ise 31 Ekim Perşembe günü saat 19:00'da İstanbul Modern Sinema'da izleyicilerle bir araya gelecek. Program kapsamında (24 – 26 Ekim) gösterilecek olan filmler arasında Hartmut Bitomsky'nin Üçüncü Reich Otobanları (Reichsautobahn) ve Almanya'dan Kareler (Deutschlandbilder) adlı çalışmaları yer alacak. Seçkinin üçüncü filmi ise Toz (Staub) olacak.

    31 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bent Hamer filmleri programında ise Norveç yapımı Mutfak Hikayeleri (Salmer fra kjøkkenet), Yumurtalar (Eggs), Güneşli Bir Gün (Water easy reach), O’Horten ve Yeni Yıl (Hjem Til Jul) adlı filmler bulunacak. Bir diğer mühim gösterim ise Charles Bukowski'nin aynı adlı romanından uyarlanan ve başrolünde Matt Dillon'ın oynadığı, ABD yapımı Factotum olacak.

    Perşembe günleri gerçekleşecek olan film gösterimleri ücretsiz olacak, Cumartesi ve Pazar günü gösterimleri için giriş bileti ise 8 TL fiyatından satılacaktır. Bilet ile gün içindeki tüm gösterimlere katılınabilecek, biletler ise müze girişinden gösterim günü temin edilebilecektir. Müze ziyaretçileri ile üyeler ise film gösterimlerine ücret ödemeden katılabiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top