Hesabım
    Vizyon Sürprizi : Son Durak (Fruitvale Station)

    Festivallerin ödüllü yapımı, bu cuma seyircisiyle buluyor!

    Daha önce ekim ayı içerisinde vizyona gireceği bilgisi gelen, fakat sonrasında gösterim tarihi ertelenen Son Durak (Fruitvale Station) filmi yarın itibariyle vizyona giriyor.

    2013 Cannes Film Festivali’nin ‘Belirli Bir Bakış’ bölümünde Gelecek Ödülü ve Sundance Film Festivali’nde Büyük Jüri Ödülü ile İzleyici Ödülü'ne uzanan film, yaşanmış gerçek bir olayı beyazperdeye taşıyor. Yapımda Amerika’da henüz 22 yaşındayken, polis şiddetine maruz kalarak öldürüldükten sonra, ırkçılık karşıtı hareketin sembollerinden birine dönüşen siyahi vatandaş Oscar Grant’in gerçek hikayesini konu alınıyor.

    Televizyon seyircisinin HouseLie To Me gibi popüler dizilerden tanıdığı ve daha önce Red TailsDoğaüstü gibi yapımlarda izlediğimiz Michael B. Jordan'ı baş Oscar Grant olarak izleyeceğimiz filmde ayrıca Melonie DiazOctavia SpencerKevin Durand gibi isimler de yer alıyor.

    1 Kasım'da Medyavizyon dağıtımıyla gösterime girecek Son Durak filminin Orkan Şancı tarafından yazılan Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top