Hesabım
    Gelecek Program : Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları Vizyona Giriyor!

    Hobbit üçlemesinin ikinci filmi Smaug'un Çorak Toprakları bu Cuma vizyonda!

    Yönetmenliğini Yüzüklerin Efendisi serisi ile ünlenen ve Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (The Lord of the Rings: The Return of the King) filmiyle En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil olmak üzere çok sayıda Oscar ödülü kazanan  Peter Jackson'ın yaptığı Hobbit üçlemesinin ikinci filmi bu Cuma günü vizyona giriyor. Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) adlı film, Hobbit Bilbo Baggins, Büyücü Gandalf ve Thorin Meşekalkan'ın başını çektiği 13 cüce ile birlikte Yalnız Dağ'ı ve kayıp Erebor Cüce Krallığı'nı tekrar ele geçirmek için koyulduğu serüvene devam ediyor.

    Grup, deri değiştiren Beorn, Kuyutorman örümcekleri ile karşılaşırken yolları daha sonra Tehlikeli Orman Elf'lerinin yurduna düşüyor. Elflerin elinden kaçan Cüceler önce Göl kasabasına, oradan da Yalnız Dağ'a gidiyor. Burada ise en tehlikeli düşmanları ejderha Smaug ile karşılaşıyorlar.

    Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filminin başrollerinde Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly ve Orlando Bloom gibi isimler yer alıyor. Film saniyede 48 karelik 3D formatında çekildi ve seçilmiş sinema salonlarında 3D Yüksek Kare Hızı (HFR-High Frame rate 3D) formatında gösterilecek. Diğer salonlarda ise 2D, 3D ve IMAX®formatlarında izleyiciyle buluşacak.

    Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filmi tüm dünya ile birlikte Türkiye'de 13 Aralık 2013 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top