Hesabım
    Yeni Terminator'ın İsmi Belli Oldu!

    Terminatör film serisi yeniden başlıyor. Hikayenin köklerine bağlı kalınarak farklı bir üslup ile çekileceği söyleniyor.

    James Cameron'ın yönetmen koltuğuna geçerek başlattığı efsanevi Yokedici (The Terminator) serisi, pek çok benzeri gibi yeniden ele alınarak hikayesini baştan anlatacak. Günümüz Hollywood sinemasına uygun olarak çekilecek olan filmde Arnold Schwarzenegger'ın de geri dönmesi söz konusu olabilir. Şimdiye kadar resmi olarak adı açıklanmayan filmin ismi ise bugün itibariyle resmiyete kavuştu.

    26 Haziran 2015 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin adı kısaca Terminator: Genesis olarak tercih edilmiş. Game of Thrones serisinde de yönetmenlik yapan ve son olarak Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) filmini yöneten Alan Taylor'ın yöneteceği Genesis hikayesi, orijinal tarihçeyi başa sarıp köklerine sadık olmakla birlikte baştan anlatmak niyetinde.

    Bu arada Sarah Conner karakteri için Emilia Clarke ve Brie Larson'ın isimleri geçerken, Tom Hardy'nin de John Conner'ı oynayabileceği kulislerde konuşulanlar arasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top