Hesabım
    Düğün Dernek Filmi, Hobbit'i Geçmeyi Başardı!

    Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filmi beklenmedik bir şekilde en çok izlenenler listesine ikinci sıradan giriş yaptı.

    Geçtiğimiz 13 Aralık – 15 Aralık günleri arasındaki Türkiye'de gösterimde olan filmlerin gişe başarısı detayları belli oldu. Vizyona Cuma günü giren ve tüm dünyada gişeleri zorlayan Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) filmi ise ülke genelinde beklediğini tam anlamıyla bulamadı.

    Düğün Dernek filmi ikinci haftasında 627 bin 119 seyirciyi konuk ederken, Smaug'un Çorak Toprakları filmi ilk haftasonunda 339 bin 695 seyirci ile beklenmedik bir şekilde listenin ikinci sırasında. Üçüncülüğü Bu İşte Bir Yalnızlık Var, dördüncülüğü Su ve Ateş, beşinciliği ise yine bir başka Türk filmi olan Tamam mıyız? ele geçirmiş.

    Altıncı haftasındaki Hükümet Kadın 2 filmi altıncı sırada, serinin ikinci filmi olan Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games - Catching Fire) ise birinci ayında 41 bin 089 kişi ile yedinci sırada yer alıyor. Sekizinciliği Türkiye'nin ilk animasyon çizgi filmi Ayas, dokuzunculuğu bir başka animasyon olan Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela (Niko 2 - Lentäjäveljekset) ve onunculuğu ise Uğur Yücel'in filmi Benim Dünyam alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top