Hesabım
    2014 Sundance Film Festivali Filmleri Belli Oldu

    Sundance Film Festivali'nde prömiyeri yapılacak veya yarışmaya dahil olarak gösterilecek olan filmler resmi bir açıklama ile duyuruldu.

    Önümzdeki yıl gerçekleşecek olan 2014 Sundance Film Festivali'nde yer alacak olan filmler resmi komite tarafından açıklandı. Bu filmler arasında sırası ile Desiree Akhavan'ın yönettiği komedi filmi Appropriate Behavior, Chapman Way ve Maclain Way'in yönetmenliğini yaptığı The Battered Bastards of Baseball adlı belgesel, drama türündeki Kat Candler'ın çalışması Hellion, yönetmenlik koltuğunda David Zellner'ın bulunduğu macera ve dram türündeki Kumiko The Treasure Hunter, Martha Stephens ve Aaron Katz'ın yazıp yönettiği komedi filmi Land Ho!'nun da bulunduğu 10 film bulunuyor.

    Prömiyeri yapılacak veya yarışma dahilinde gösterime sunulacak filmlerin geri kalanı ise şu şekilde; Alex Ross Perry'nin yönetmenliğinde komedi dram filmi Listen Up Philip, prömiyeri yapılacak olan Ira Sachs imzalı dram filmi Love is Strange, prömiyeri gerçekleşecek olan Charlie McDowell yönetimindeki komedi dram filmi The One I Love ve belgesel türündeki Jennifer Kroot imzalı To Be Takei.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top