Hesabım
    Filmlerle Psikoloji Atölyesi'nde Bu Hafta: Yakınlık ve Mesafe

    İstanbul Film Akademi'de hayatına devam eden Filmlerle Psikoloji Atölyesi bu hafta da örnek filmler üzerinden sinemaseverler ile birlikte özel bir konuya eğilecek.

    Psikolog Yazar Şule Öncü'nün yönetiminde İstanbul Filma Akademi'de düzenlenen Filmlerle Psikoloji Atölyesi bu hafta çok özel bir konuyu işleyecek. Yakınlık ve Mesafe başlığı altında gerçekleşecek olan atölyede önceden seçilmiş filmler üzerinden özel bir çalışma gerçekleştirilecek.İşlenecek olan filmler ise şu şekilde; Hysterical Blindness, Günden Kalanlar (The Remains of the Day), Issız Adam, Saatler (The Hours), The Chumscrubber, Temple Grandin, Sekreter (Secretary), Masumiyet, Kim Korkar Hain Kurttan? (Who's Afraid of Virginia Woolf ?), Straight’in Hikayesi (The Straight Story), Mutluluk (Happiness).

    Akşam Grubu: 26 Aralık 2013 Perşembe 19:30 – 22:00Gündüz Grubu: 27 Aralık 2013 Cuma 14:30 – 17:00 Nişantaşı semtinde gerçekleşecek olan atölye için daha detaylı bilgiye 0212 224 37 62 no'lu telefondan ya da bilgi@istanbulfilmakademi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top