Hesabım
    !f İstanbul 2014'ün Filmleri Tek Tek Belli Oluyor!

    bu sene 13. yaşını kutlayan festivalin galalar bölümünde gösterilecek filmler açıklanmaya devam ediyor!

    Dün yeni reklam filmine yer verdiğimiz 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin bu seneki film gösterim programı da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. 13 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında sırasıyla İstanbul, Ankara ve İzmir kentlerinde seyircisiyle buluşacak olan filmler arasında Dallas Buyers Club, The Grandmasters (Yut doi jung si)Dom Hemingway ve The Double gibi taze ve merakla beklenen filmler yer alıyor.

    Matthew McConaughey ve Jared Leto’nun ödüllü performanslar sergilediği Dallas Buyers Club; Richard Shepard’ın yönetmenliğini Jude Law’ın ise sıra dışı bir rol üstlendiği suç komedisi Dom Hemingway; Wong Kar-Wai’nin uzun zamandır vizyona beklediğimiz The Grandmaster filmi ve Submarine'nin yönetmeni Richard Ayoade’nin sarsıcı neo-noir denemesi The Double !f İstanbul’un gala programında yer alan filmlerden sadece birkaçı. Yeni sezonun ses getirecek filmlerinden olan,  Jesse Eisenberg ve Mia Wasikowska’nın başrollerini paylaştığı Öteki, kendisiyle tıpatıp benzerlik gösteren ‘öteki’ kendisiyle tanışan bir adamın deliliğin sınırlarında dolaşmasını konu alıyor.

    Beyazperde.com'un destekçisi olduğu, Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Entertainment ortaklığında gerçekleştirilecek !f İstanbul,13 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 27 Şubat’ta Ankara’da ve İzmir’de bağımsız sinema tutkunları ile buluşacak. Festival biletleri ise 31 Ocak’ta indirimli ön satışta olacak.

    Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top