Hesabım
    Dom Hemingway
     Dom Hemingway
    25 Nisan 2014 Sinemada | 1s 34dk | Komedi, Dedektif
    Yönetmen Richard Shepard
    |
    Senarist Richard Shepard
    Oyuncular: Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir
    Basın
    2,8 4 Eleştiri
    Üyeler
    2,8 13 Puanlama, 9 Eleştiri
    Beyazperde
    3,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Dom Hemingway'in sicilinin temiz olmadığı konusunda hepimiz hemfikiriz! Ancak o birlikte çalıştığı suç ortaklarını polise gammazlamayacak kadar da sadık bir çalışma arkadaşı! Sırf bu yüzden hapislere düşen ve 12 yıllık cezaya mahkum edilen deneyimli hırsız Dom Hemingway, mahkumiyetinin ardından özgür kalır. Bir zamanlar tozu dumana kattığı Londra sokaklarına geri döndüğünde ise sokakların değişen çehresine tanık olur. Eski hesapları kapatıp suç dünyasına veda etmeyi ve kendisine yabancılaşan kızıyla arasını düzeltmeyi dileyen Hemingway için yeraltı dünyasından uzaklaşabilmek zannettiği kadar kolay olmayacak...

    Richard Shepard'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Jude Law, Richard E. Grant ve Demian Bichir yer alıyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,5
    İyi
    Dom Hemingway

    Öfke ve sertlik nelere kadir...

    Yazar: Arzu Çevikalp
    Yeraltı (underground) dünyasının ezeli suçlusu  Dom Hemingway karakterine can veren Jude Law ile yepyeni bir yolculuğa hazır olun! Brit crime (ingiliz suç filmi) ile kara mizahı birleştiren film, bize gerilimi yüksek bir hikaye anlatıyor. Sicili bir hayli kirli olan Dom, 12 yıl cezaya mahkum edilen yarı deli, yarı akıllı bir hırsızdır. Ama en büyük özelliği saflığıdır, kimseye zarar gelsin istemez. Sadece işini yapar.  Mizah yeteneği sayesinde karşısındakini kendine bağlar. 12 yıl önce volta attığı Londra sokaklarının eskisi gibi olmadığını düşünen Dom kendinde bazı farklılıklar sezer. Artık yegane arzusu eski hesapları kapatıp, arası bozulan kızıyla yakınlaşmak ve yeraltı dünyasını sonsuzluğa gömmek… Aslında hikaye Dom’un hikayesidir. Çünkü hikayeyi onun gözünden seyrediyoruz. Onunla gülüp, onunla sinirleniyoruz. Richard Shepard tarafından yazıp yönetilen film, Dom’un bilinçaltındaki gi

    Fragmanlar

    Dom Hemingway Orijinal Fragman 2:24
    Dom Hemingway Orijinal Fragman
    2.396 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyona Yeni Girenler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    24 Nisan 2014 Perşembe
    Dom Hemingway Filminden Yeni Fragmanı Yayınlandı!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Başrolünde Jude Law’ın yer aldığı Dom Hemingway filminin yeni fragmanı görücüye çıktı!
    16 Ocak 2014 Perşembe
    !f İstanbul 2014'ün Filmleri Tek Tek Belli Oluyor!
    Haberler - Festival ve Ödüller
    bu sene 13. yaşını kutlayan festivalin galalar bölümünde gösterilecek filmler açıklanmaya devam ediyor!
    27 Aralık 2013 Cuma

    Oyuncular

    Jude Law
    Rolü : Dom Hemingway
    Richard E. Grant
    Rolü : Dickie
    Demian Bichir
    Rolü : Mr. Fontaine
    Emilia Clarke
    Rolü : Evelyn

    İzleyici eleştirisi

    kews K.
    kews K.

    Takipçi 12 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    6 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Jude Law oyunculuğunu konuşturmuş. Hızlı akan , şaşırtan , hep pis hem duygusal , hemde aksiyon barındıran bir film. Dört duvar arasında geçmeyen hareketli , moda izleri olan film , ilk intibada sanki 70 lerde geçiyor izlenimi verirken , günümüz ingilteresine geçiş yapınca Dom iğreti kalır gibi oluyor , bize bunu unutturan da , 12 yılını hapiste geçirmiş olması. Kostüm ve makyaj , saç ve sakal tasarımı çok güzel. ...
    Devamını oku
    fatos K.
    fatos K.

    34 değerlendirmeler Takip Et!

    2,5
    17 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
    Jude Law kesinlikle çok iyi oynamış ama filmi kurtarmaya yetmemiş. Sürükleyici değil, kopuk bir işleyiş var. Fazlaca boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz ama izlemezseniz de birşey kaybetmezsiniz.
    Zeynep Ü.
    Zeynep Ü.

    4 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    26 Nisan 2014 tarihinde eklendi
    bu kadar bol küfür ve uygunsuz içerik, abartılı ve yerinde olmayan, bir amaca hizmet etmeyen şekilde kullanılmış. senaryo iyi işlense ve çekilse bir kült olabilirmiş. ama bu hali ile tipik amerikan ingiliz karışımı sabun köpüğünden öteye gidememiş. kısacası hyal kırıklığı ve boşluk.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Oyuncular ve Rolleri Hakkında

    HBO'nun büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen rolüyle dünya çapında tanına Emilia Clarke, bu filmde Jude Law'ın kızı Evelyn karakterini canlandırıyor.

    Detaylar

    Filme adını da veren başkarakter Dom Hemingway'i canlandıran Jude Law, rolü için 15 kilo almış, kilo alabilmek içinse günde 10 tane kola içmiş.

    Detaylar

    Filmdeki Mr. Fontaine'in yaşadığı lüks ev, 70'li yıllarda Jeanne Moreau'nun yaşadığı, ardından modacı Laura Ashley'nin taşındığı, son olarak da filmin ortak yapımcısı John Bernard'ın da arkadaşı olan ünlü zengin John Spence'e ait olan bir mülk. Film ekibi ayrıca tüm çekim ekipmanlarını son derece geniş olan evin arazisinde kurdular.

    Teknik bilgiler

    Ülke İngiltere
    Dağıtımcı Pinema
    Yapım yılı 2013
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 4 başlık
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2013, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2013.

    Yorumlar

    • Kerem G.
      aynen
    • Zeynep ?.
      fimle 3.5 puan verilmiş. meraktan izledim hazır gitmişken. puan mı istiyorsunuz 1. küfürden oluşmayan bir digalog kurulabilse güzel olurmuş.
    • Hakan E.
      Jude Law haricinde pek numarası olmayan başarısız bir film. Sadece bağırıp küfür eden kaba bir karakter var karşımızda ve onun hikayesinin takip edebileceğimiz hiçbir çekici yanı yok. Hal böyle olunca baştan sona dağınık bir film ortaya çıkmış.
    • emel k.
      aylar önce tüm dünyada gösterilen, internette izlemeyenin kalmadığı b tipi bir filmi yeni izleyecek olmamız ne kadar hoş :)
    • Oguz S.
      anlamsız ve bol gürültülü fragmanları ile saçma hollywood filmlerinin işgali altındayız bu aralar. al birini vur ötekine. Fragman yanıltmasın çok ağır bir film if de iç baymıştı.
    Back to Top