Hesabım
    Düğün Dernek Filmi Zirveden İnmiyor!

    Geçtiğimiz haftasonunda en çok izlenen filmlerin başında yine tanıdık bir isim var. Düğün dernek filmi aradan geçen haftalara rağmen yine zirvede duruyor.

    Yılın ilk haftasınu olan 03 – 05 Ocak tarihleri arasında Türkiye genelinde en çok izlenen on filme dair detaylar belli oldu. Listenin başında ise bizleri hiç şaşırtmayan bir isim var; Düğün Dernek! 5. haftasına giren Düğün Dernek filmi 4 milyon 400 bin 357 kişiye ulaşarak büyük bir rekor kırmış. İkinci sırada ise bir başka Türk filmi olan Patron Mutlu Son İstiyor ilk haftasonunda 233 bin 112 kişiyle vizyona merhaba demiş.

    Üçüncülüğü ele geçiren film ise 47 Ronin olmuş. Dördüncü sırada birinci ayını dolduran Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) filmi ve beşinci sırada ise ilk haftasındaki Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı (The Secret Life of Walter Mitty) 24 bin 674 kişiyle yer almış.

    Altıncı sırada bir başka Türk filmi olan Senin Hikayen filmi, yedinci sırada bir sosyal sorumluluk projesi olarak vizyona giren Halam Geldi filmi ve sekizinci sırada ise Dinozorlarla Yürümek 3D (Walking With Dinosaurs 3D) adlı animasyon filmi var. Dokuzuncu sırada bir yeniden yapım olan Oldboy, onuncu ve son sırada ise bir roman uyarlaması olarak karşımıza çıkan Bu İşte Bir Yalnızlık VarBir Yalnızlık Var filmi yer almış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top