Hesabım
    Peter Pan Filminin Kötü Adamı Hugh Jackman Oldu!

    Orijinal Peter Pan hikayesinin öncesini, Pan ve Hook'un nasıl düşman olduklarını anlatacak olan filmin baş kötüsü Hugh Jackman oldu.

    Şu aralar proje aşamasında olan iki ayrı Peter Pan filminin Warner Bros. tarafından oldukça sevindirici haberler geliyor. Bir klasik olarak bilinen Peter Pan'in yeni beyazperde uyarlamasında karşımıza çıkacak olan Korsan Blackbeard'ı Hugh Jackman canlandıracak. Pan'in baş düşmanı Kaptan Hook rolünde ise Tron Efsanesi (Tron Legacy)'de izlediğimiz Garrett Hedlund yer alıyor. 29 yaşındaki Hedlund'un eski bir korsan olan Hook'u canlandırması kafalarda soru işareti yaratsa da, filmin her şeyin öncesini anlatacağını hatırlatmamız gerekiyor.

    Kötü korsan Blackbeard'ın tayfasında yer alan ve Peter Pan ile yakın dost olan Hook'un serüvenini izleyeceğimiz filmde, Hook'un nasıl bu bu isme (Kanca) sahip olduğunu ve neden en yakın dostu ile can düşmanına dönüştüğünü öğreneceğiz. 17 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek olan Pan adlı filmin Blackbeard'ı için daha önce Javier Bardem ve Ryan Gosling'in de adı geçmişti. Filmin yönetmeni ise Joe Wright.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top