Hesabım
    Captain America 3 Filmini Anthony ve Joe Russo Kardeşler Yönetecek!

    Marvel dünyasının sevilen süper kahramanlarından Captain America'nın bir sonraki filmi Anthony ve Joe Russo Kardeşler'e emanet edildi!

    Marvel dünyasının takım liderlerinden biri olan Captain America'nin beyazperde macerasındaki yeni durağı Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier)'ın gösterime girmesine kısa bir süre kala; bir sonraki devam filminde kamera arkasına geçecek olan isimler şimdiden duyuruldu!

    Ağırlıklı olarak televizyon sektörü için yaptıkları işlerle anılan Anthony Russo ve Joe Russo ikilisi, Captain America serisinin devam filmiyle birlikte filmografilerindeki en pahalı işe imza atmaya hazırlanıyorlar. Eğer alınan kararda herhangi bir değişiklik olmazsa, The Avengers: Age of Ultron'un hemen ardından yeni Captain America macerası da arayı fazla uzatmadan izleyiciyle buluşacak.

    Henüz serinin yeni filminin detayları hakkında geniş bir bilgi verilmemiş olsa da, Chris Evans, Captain America'nın üçüncü film projesiyle birlikte, beşinci defa karakterin kostümüne bürünecek. 2015 yılı içerisinde çekimlerine başlanılması planlanan yeni filmin gösterim tarihi için şimdilik takvimlere 2016 yılı işaretlenmiş vaziyette!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top