Hesabım
    Lana Del Rey'in Yeni Şarkısı "Malefiz" Filminde!

    Angelina Jolie'nin yeni filmi Malefiz, ünlü şarkıcı Lana Del Rey'in yeni şarkısına ev sahipliği yapacak. Şarkı özel bir video eşliğinde sunuldu.

    Angelina Jolie'yi rahatsızlığından ötürü uzun bir aradan sonra izleyebileceğimiz yeni filmi Malefiz (Maleficent 3D) yeni videosunda Lana Del Rey'in yeni şarkısını kullanıyor. Disney'in en kötücül animasyon karakteri olarak tanınan Malefiz'e farklı bir pencereden bakacak olan filmin yönetmeni ise Robert Stromberg. "Once Upon a Dream" adlı Rey şarkısının hiç duyulmamış olan bu versiyonu videonun yanısıra filmin jeneriğinde de kullanılacak.

    Uyuyan Güzel masalının kötüsü Malefiz'in neden şeytani bir karaktere dönüştüğünü anlatan ve hikayeye bambaşka bir yorum getiren film 30 Mayıs 2014 tarihinde vizyona girecek. Filmin başrollerinde Angelina Jolie'ye Elle Fanning ve Sharlto Copley eşlik ediyor. "Once Upon a Dream" şarkısının hiç duyulmamış Lana Del Rey versiyonu ise 26 Ocak'ta gerçekleşen 56 . Grammy ödülleri gecesinde bir buçuk dakikalık video sayesinde seyircisiyle buluşmuştu. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top