Beyazperdem
Robert Stromberg
facebookTweet
Görev Animasyon ve görsel efekt süpervizörü, Montaj foncusu, Set dekoratörü Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
24
yıllık kariyer
67
film ve dizi

Filmografi

Malefiz
Malefiz
30 Mayıs 2014
Açlık Oyunları
Açlık Oyunları
23 Mart 2012
Pi'nin Yaşamı
Pi'nin Yaşamı
28 Aralık 2012
Aşkın Büyüsü
Aşkın Büyüsü
15 Nisan 2011
Zindan Adası
Zindan Adası
12 Mart 2010
Özgürlük Yolu
Özgürlük Yolu
24 Haziran 2011
Tüm filmografisi

Haber

Malefiz'den Yepyeni Teaser ve Banner!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
18 Mart 2014 Salı
Malefiz Filminden Renk Cümbüşü Kıvamında Yeni Poster!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
10 Mart 2014 Pazartesi
Angelina Jolie'nin başrolünü üstlendiği Malefiz filminin Fransa'da yayınlanan yeni posteri göz dolduruyor!
Malefiz (Maleficent) Filminin Gösterim Tarihi Öne Alındı
HABERLER - Gündemdeki Filmler
26 Şubat 2014 Çarşamba
Angelina Jolie'nin yeni filmi Malefiz Türk sinemaseverler ile çok daha erken bir tarihte buluşacak.
5 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top