Hesabım
    Escape From New York Üçlemesinde Son Durum

    Gerilim ve macera türünün en meşhur isimlerinden John Carpenter'ın, Kurt Russell'ı başrolünde oynattığı kült filmi Escape From New York en sonunda bir üçlemeye dönüşüyor.

    John Carpenter sinemasında önemli bir yer tutan 1981 tarihli New York’tan Kaçış (Escape From New York) filmi bir süredir yeniden sinemalara dönme niyetindeydi. Joel Silver bu kültleşmiş filmi bir üçleme haline getirmeyi ve hikayeyi tam anlamıyla farklı bir üslupla sinemaya taşımayı planladığını dile getirmişti. Aradan geçen zaman bu merakla beklenen üçleme hakkında yeni gelişmelere sahne olmasa da Silver, Collider'a yaptığı açıklamada önemli detaylar paylaştı.

    Habere göre Joel Silver halen senaryo üzerinde çalışıyormuş ve farklı fikirlerin etrafında dolanıyormuş. Kurt Russell'ın filmdeki karakterine hayran olduğunu belirte isim, hikayeyi nasıl bir üçleme haline getireceğini de düşünmüş. Birkaç yıl önce piyasaya çıkan ve Batman'in farklı bir hikayesini anlatan video oyunu Arkham City'nin "duvarlarla çevrili tehlikeli şehir" temasını üçlemeye yedireceğini de söyleyen Silver, hikayeyi farklı bakış açılarından ele alacağını dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top