Hesabım
    Michel Gondry İstanbul'da!

    Bağımsız sinemanın ünlü ismi, 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali kapsamında ülkemize geldi!

    Çağdaş bağımsız sinemanın öncü isimlerinden Michel Gondry, 2014 !f İstanbul’un konuğu olarak Türkiye’de! Sil Baştan ve Rüya Bilmecesi gibi sıra dışı filmleriyle tanınan, ülkemizde en son Günlerin Köpüğü filmiyle vizyonda seyircisiyle buluşan Gondry !f İstanbul kapsamında bugün, Yeşim Tabak ile birlikte SALT Beyoğlu’da “Küçük Sohbetler”e, ardından da merakla beklenen son filmi Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?: Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet (Is The Man Who Is Tall Happy?: An Animated Conversation with Noam Chomsky) filminin galasına katılacak.

    Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?: Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet Orijinal Fragman

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlenen 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali kapsamında, SALT Beyoğlu ev sahipliğinde gerçekleşecek “Bilinçaltı ile gökyüzü arasında” başlıklı sohbet 19:30’da başlayacak ve ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olacak.

    Gondry ayrıca, Noam Chomsky ile yaptığı sohbetlerden oluşan son filmi Is the Man Who Is Tall Happy? An Animated Conversation with Noam Chomsky/Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?’nun Türkiye galasına da katılacak ve gösterimin ardından seyircilerin sorularını yanıtlayacak.

    !f Küçük Sohbetler

    Bilinçaltı ile gökyüzü arasında

    Michel Gondry & Yeşim Tabak

    Tarih: 17 Şubat 2014, Pazartesi

    Saat: 19:30

    Yer: SALT Beyoğlu

    Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?, Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet

    Tarih: 17 Şubat 2014, Pazartesi

    Saat: 22:00

    Yer: Cinemaximum Fitaş

    Detaylar: ifistanbul.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top