Hesabım
    Bizum Hoca Filminin Galası Trabzon'da Yapıldı!

    Usta oyuncu kadrosuyla öne çıkan Bizum Hoca filminin galasına katılım yüksekti. Yapım seyirciden tam not aldı.

    Cezmi Baskın ve Levent Ülgen'in başrollerinde yer aldığı Bizum Hoca filminin galası Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. 7 Mart tarihinde Türkiye, KKTC, Almanya, Hollanda, Avusturya, İsviçre, Fransa, İngiltere ve Belçika'da gösterime girecek olan Bizum Hoca'nın galasına tüm kadro birlikte katıldı. HES karşıtı tavrı ve çevre sevgisi mesajları içeren yapım Trabzonlu sinemaseverlerden tam not alırken, seyirciler "işte bizim komedimiz ve işte bizim dertlerimiz" dedi.

    Filmde Baskın ve Ülgen'e Serhat Özcan, Sabriye Kara, Erdem Baş, Seymen Aydın gibi isimlerin yanısıra Karadeniz'in ünlü sesi Hülya Polat'da eşlik etmiş. Bizum Hoca'nın kadrosundaki sürpriz isimler arasında ise Trabzonspor'lu Flourent Malouda ve Jose Bosingwa ve sempatik futbolcu Yattara bulunuyor.

    Filmde, Trabzon'un bir köyüne tayini çıkan resmi imamın gecikmesiyle, köylülerin camide namaz kıldıracak imam olarak Bizum Hoca'yı seçmesi ve HES inşaatı haberiyle başlayan bir serüven anlatılıyor. Bizum Hoca ve köylüler HES'e karşı birleşiyor, tam bu esnada ise resmi imam ortaya çıkıveriyor. Bizum Hoca filmi 7 Mart'ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top