Hesabım
    Scarlett Johansson'ın Hamileliği Avengers: Age of Ultron Filmini Nasıl Etkileyecek?

    Yenilmezler'in devam filmi Avengers: Age of Ultron için hiç beklenmedik bir sürpriz ortaya çıktı. Oyuncu Scarlett Johansson hamile!

    Marvel'ın son yıllarda sinema sektöründe gerçekleştirdiği başarılı işlerden biri de Yenilmezler (The Avengers) filmiydi. İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger) gibi örneklerin de yer aldığı çemberin yeni üyesi ise oyunculu çekimlerin çok yakında başlayacağı The Avengers: Age of Ultron olacak. Yenilmezler evrenine çok daha büyük bir mercekten bakacak olan film için çizgi roman hayranları bir hayli heyecanlıyken, oyunculardan Scarlett Johansson beklenmedik bir açıklama yaptı.

    Önceki filmlerde Black Widow karakterini canlandıran genç aktrisin söylediğine göre oyuncu bir süredir hamile! Nişanlısı ile yakında dünya evine girecek olan Johansson'ın bu durumu Avengers: Age of Ultron filmi için endişe yaratmaya yetti. E! News'un haberine göre Marvel yetkilileri gelecek ay vizyona girecek olan Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) filminin tanıtımları biter bitmez aktrisin sahnelerine öncelik vererek hemen çekimlere start verecek. Oyuncunun büyüyen karnı belli olmadan tamamlanması beklenen çekimler kostüm hileleri ve CGI ile desteklenecek.

    Avengers: Age of Ultron filmi 1 Mayıs 2015 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top