Hesabım
    Tolga Çevik Hangi Animasyonun Dublaj Kadrosunda?

    Başarılı oyuncu Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi adlı animasyonda sevimli kedicik Şimşek'i seslendiriyor! Çevik, dublaj stüdyosunda Beyazperde.com'un sorularını cevaplandırdı!

    Son olarak Patron Mutlu Son İstiyor adlı komedi filminde izlediğimiz ünlü aktör Tolga Çevik, çok yakında vizyona girecek olan animasyon harikası Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic)'nin dublaj kadrosuna dahil oldu! Filmin baş kahramanı olan sevimli kedi Şimşek'e sesini verecek olan oyuncu, geçtiğimiz gün Beyazperde.com Genel Yayın Yönetmeni Melis Z. Pirlanti ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi ve filmin dublaj kadrosuna dahil olduğunu ilk kez burada dile getirdi! Tolga Çevik ile gerçekleştirdiğimiz röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz:

    Röportajımızda ünlü oyuncu filmin Türkçe dublajına ve seslendirdiği karakterlere dair de detaylar verirken, espirili bir dille devam eden ve gelecek projelerinden de bahsediyor.

    Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi animasyon filminde, evinden olan küçük bir kedi ve onu evine kabul eden yaşlı Lorenz'in serüvenine konuk olacağız. Hastalanıp, hastaneye kaldırılan Lorenz'in fırsatçı yeğeni, amcasının evini satmak için her türlü numarayı deneyecek, Şimşek ve ev ahalisi ise bu korkunç oyunu bozmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

    Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi filmi 4 Nisan 2014 tarihinde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top