Hesabım
    X-Men Apocalypse Sürpriz Yapabilir!

    Bryan Singer'ın ipleri yeniden eline aldığı X-Men serisinin bir sonraki halkası, bazı sürprizlere gebe olabilir!

    X-Men serisinin beyazperdedeki en kalabalık halkası olan X-Men: Geçmiş Günler Gelecek 23 Mayıs tarihinde izleyiciyle buluşacak. Bu projenin ardından hız kesmene, serinin bir sonraki halkası X-Men Apocalypse için kolları sıvayan Bryan Singer, bu zamana kadar seride tam olarak hakkı teslim edilmemiş iki karakteri birden oyuna sokmayı planlıyor.

    Daha önce X-Men 2'de görülen Nightcrawler ve X-Men Başlangıç: Wolverine'de Wolvie'nin başını ağrıtan, Marvel dünyasının en sevilen karakterlerinden biri olan Gambit'in, X-Men Apocalypse'te seriye geri dönmesi planlanıyor. Her ne kadar Singer cephesinden net bir açıklama yapılmamış olsa da, serinin sevilen iki karakterinin oyuna dahil edileceği söylentisi, serinin hayranlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda!

    Yapımcıların yaptığı açıklamaya göre Gambit ve Nightcrawler gibi mutantların yer alması gereken ve bir başka kalabalık Marvel uyarlaması olarak kota sahibi olacak yeni X-Men filmi başka sürprizlere de gebe olabilir. 2016 yılında izleyiciyle buluşması planlanan filmin, meraklısına ne gibi süprizler sunacağınıysa zaman gösterecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top