Hesabım
    Hugh Jackman Wolverine Olarak mı Kalacak?

    Ünlü aktör Hugh Jackman'ın yeni X-Men projelerinde karşımıza çıkması muhtemel!

    Beyazperdedeki en kalabalık süper kahraman çıkarmalarından biri olan X-Men: Geçmiş Günler Gelecek, 23 Mayıs'ta sinema salonlarına uğrayacak! Serinin en sevilen karakterlerinden biri olan ve neredeyse Hugh Jackman ile özdeşleşen Wolverine'in, sonraki projelerdeki akıbetiyse yavaş yavaş şekillenmeye başladı!

    Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda, Wolverine'in, X-Men serininin bir sonraki ayağı olan X-Men: Apocalypse'de yer almayacağı ihtimali üzerinde durulmuştu. Fakat Singer, serinin bir sonraki halkasında Wolverine ile birlikte, hikayenin gedikli karakterlerine de yer verebileceğini açıkladı! Yeni X-Men serisinden farklı bir zaman diliminde geçecek olan ve şu an için adı kesinleşmeyen bir sonraki Wolverine filmi için de Hugh Jackman ile şimdiden anlaşmaya varılmış gibi görünüyor. Wolvie'nin bir sonraki devam filminin kamera arkasına geçmesi beklenen en güçlü aday ise, bir önceki filmin altına da imzasını atan James Mangold!

    Anlaşılan o ki Hugh Jackman, büyük bir keyifle postuna büründüğü Wolverine karakterine hayat vermekten kolay kolay vazgeçmeyecek gibi görünüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top