Hesabım
    Brad Pitt Malefiz Filminin Gösteriminde Saldırıya Uğradı

    Angelina Jolie'nin başrolünü oynadığı Malefiz filminin Hollywood Galası esnasında, güvenlik görevlilerini atlatan bir adam Brad Pitt'e saldırdı.

    Dün gece yaşanan olayda, filmin galasında güvenlik bariyerini atlatarak Brad Pitt'e saldıran kişinin daha önce pek çok benzer olaya imza atmış olan Ukraynalı muhabir Vitalii Sediuk olduğu anlaşıldı. Pitt ve Jolie çifti, galanın yapılacağı Hollywood El Capitan Theatre önünde hayranlarına imza dağıtırken yaşanan olayın ardından polisler saldırganı gözaltına aldı.

    Yaklaşık 20,000$ para cezasına çarptırılması beklenen Sediuk daha önce Cannes'da America Ferrera’nın elbisesinin altına kafasını sokmuş, Grammy Ödülleri'nde olay çıkartmış, Leonardo DiCaprio'yu zorla kucaklamış ve Will Smith'i öpmeye kalkmıştı!  

    WireImage

    Yönetmenliğini Robert Stromberg'in üstlendiği Malefiz filminde, bilindiği üzere başrolü güzel oyuncu Angelina Jolie canlandırıyor. Elle Fanning'i prenses ve Brenton Thwaites'i prens olarak izleyeceğimiz filmin kadrosunda ayrıca, Juno Temple, Sharlto Copley, Sam Riley ve Imelda Staunton yer alıyor. Malefiz, ülkemizde bu cuma, 30 Mayıs'ta vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top