Hesabım
    Açlık Oyunları'ndan Gösterişli Hareketli Posterler Yayınlandı

    Katniss Everdeen'in maceralarının 3. filmi Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1'den göz dolduran hareketli posterler yayınlandı.

    Susan Collins'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Francis Lawrence'ın oturduğu Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1 filminden gösterişli hareketli poster yayınlandı. Kasım ayında vizyonda olması planlanan filmin başrollerinde Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson onlara kadroda Liam HemsworthWoody HarrelsonPhilip Seymour HoffmanDonald SutherlandSam ClaflinNatalie Dormer ve Julianne Moore gibi oyuncular eşlik ediyor. 

    12. bölgenin tamamen yıkıldığını öğrenen Katniss Everdeen, neler olup bittiğini öğrenmek için bölgesine geri döner. Dehşet verici bir tablonun yaşandığı 12. bölgede, insanlar artık yeraltında yaşamaya başlamış ve hükümetin ölümcül politikasının karşısında hayatta kalmak için mücadele etmeye başlamışlardır.  Nükleer silahların dahi söz konusu olduğu bu atmosferde, Katniss gerçekten de protesto hareketinin yüzü olmaya başlar ve bu sorumluluğu bir türlü kabullenemez. Bu hareketin yüzü olmayı kabullenememesinin bir sebebi de Peeta'nın hayatının tehlikede olmasıdır. 

    Açlık Oyunları : Alaycı Kuş Bölüm 1, 21 Kasım 2014 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top