Hesabım
    Matthew McConaughey Sea Of Trees Filminin Setini Açığa Çıkardı!

    Oscar ödüllü Matthew McConaughey, çekimlerine yeni başlanan Sea Of Trees filminin setinden bir fotoğraf paylaştı.

    Katil JoeGüneşin KaranlığındaBernie'nin Suçu Ne? ve Para Avcısı gibi filmlerin sevilen oyuncusu aynı zamanda Sınırsızlar Kulübü filmindeki performansıyla Oscar ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Matthew McConaughey, geçtiğimiz günlerde çekimlerine start verilen Sea Of Trees filminin setini açığa çıkardı.

    Usta yönetmen Gus Van Sant'ın başında olduğu filmin oyuncu kadrosunda Hollywood'un güzel yıldızı Naomi Watts ve Japon oyuncu Ken Watanabe yer alıyor. Şu sıralar moda olan set fotoğraflarını kendi sosyal medya hesaplarından paylaşma akımına kapılan McConaughey, Amerika'da çekimleri devam eden filmin setinden güzel bir fotoğraf paylaştı.

    İntihara meyilli Arthur Brennan'ın ölüm üzerine derinlemesine düşünmek için yollara düşer. En son kendini Japonya'daki Fuji dağının derinliklerindeki gizemli ormanda bulan Brennan, burasının ölmek için çok güzel bir yer olduğuna karar verir. Burada yolunu kaybeden Takumi Nakamura isimli bir adamla karşılaşır. Yollarını kaybeden bu iki adam hayat üzerine bir yolculuğa çıkar. Sea Of Trees'in 2015 yılı içerisinde vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top