Beyazperdem
Ken Watanabe
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Japon
Doğum tarihi 21 Ekim 1959
Yaş 58
34
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Filmografi

Sonsuzluk Ormanı
Sonsuzluk Ormanı
6 Ocak 2017
Godzilla 3D
Godzilla 3D
16 Mayıs 2014
Transformers: Kayıp Çağ
Transformers: Kayıp Çağ
27 Haziran 2014
Başlangıç
Başlangıç
30 Temmuz 2010
Şangay
Şangay
7 Ekim 2011
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

41 Fotoğraf

Haber

Godzilla 2'nin Oyuncu Kadrosu ve Hikayesi Belli Oldu
HABERLER - Yapım Aşamasında
20 Haziran 2017 Salı
Doctor Strange Cephesinden Taze Gelişmeler!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
23 Ocak 2015 Cuma
12 Yıllık Esaret'in yıldızı Chiwetel Ejiofor'un kadroya dahil olması bekleniyor!
Matthew McConaughey İntiharın Eşiğinde!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
14 Eylül 2014 Pazar
Başrolde Ken Watanabe ve Matthew McConaughey'i ilzyeceğimiz Sea Of Trees filminden ilk görsel yayınlandı!
15 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top