Beyazperdem
Ken Watanabe
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Japon
Doğum tarihi 21 Ekim 1959
Yaş 58
34
yıllık kariyer
17
film ve dizi

Filmografi

Isle Of Dogs
Isle Of Dogs
29 Haziran 2018
Sonsuzluk Ormanı
Sonsuzluk Ormanı
6 Ocak 2017
Godzilla 3D
Godzilla 3D
16 Mayıs 2014
Transformers: Kayıp Çağ
Transformers: Kayıp Çağ
27 Haziran 2014
Başlangıç
Başlangıç
30 Temmuz 2010
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

41 Fotoğraf

Haber

Godzilla 2'nin Oyuncu Kadrosu ve Hikayesi Belli Oldu
HABERLER - Yapım Aşamasında
20 Haziran 2017 Salı
Doctor Strange Cephesinden Taze Gelişmeler!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
23 Ocak 2015 Cuma
12 Yıllık Esaret'in yıldızı Chiwetel Ejiofor'un kadroya dahil olması bekleniyor!
Matthew McConaughey İntiharın Eşiğinde!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
14 Eylül 2014 Pazar
Başrolde Ken Watanabe ve Matthew McConaughey'i ilzyeceğimiz Sea Of Trees filminden ilk görsel yayınlandı!
15 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top