Hesabım
    Sesime Gel Filmine Milano'dan Ödül Geldi!

    Gittiği festivallerden ödülle dönmeye devam eden Sesime Gel filmi, Milano Film Festivali'nde İzleyici Ödülü'ne layık görüldü.

    Gitmek: Benim Marlon ve Brandom filmiyle dikkatleri üzerine çeken yönetmen Hüseyin Karabey imzalı Sesime Gel filmi, Uluslararası Milano Film Festivali'nde İzleyici Ödülü'ne uzandı. Daha önce İstanbul Film Festivalin'de En iyi film-Radikal seyirci ödülü, en iyi müzik ve Cineeurope.org ödülünü alan film, yine Rotterdam'da düzenlenen 2. Kırmızı Lale Film Festivali'nde En iyi Film ve En iyi yönetmen ödüllerine layık görülmüştü. 

    Milano Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü ise Ukraynalı sinemacı Myroslav Slaboshpytsky'nin yönettiği The Tribe ve Ricardo Silva imzalı Navajazo filmleri arasında paylaşıldı.

    Feride GezerMelek ÜlgerTuncay Akdemir ve Muhsin Tokçu'nun başrollerini paylaştığı Sesime Gel filminin senaryosu yönetmen Karabey ile Abidin Parıltı'ya ait. Ödüllü yapımın yeni festival durakları ise, Viyana'da düzenlenen LET'S CEE Film festviali (Ana yarışma), Batum Uluslararası Film Festivali (Ana Yarışma) ve Uluslararası Vencouver Film Festivali Kanada olacak. 

    Were Denge Min / Sesime Gel, 31 Ekim 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top